Komarnici - Đorđević

Komarnici se lako ugrađuju i ne narušavaju estetiku prostora. Komarnici se mogu ugraditi u kompletu sa prozorom ili odvojeno na već postojeću stolariju. Komarnici su kompletni od aluminijumskih profila. Mrežica je veoma otporna, kako na atmosferske uticaje tako i na mehanička oštećenja. U kombinaciji sa prozorom i roletnom, ukoliko je moguće, preporučujemo da komarnici budu između prozora i roletne. U ponudi imamo više različitih vrsta komarnika kao što su:

  1. Rolo
  2. Fiksni
  3. Plise (klizni)
  4. Krilni (amerikanac)

Rolo komarnici

ROLO KOMARNICI su najrasprostranjeniji model komarnika. Spuštaju se i podižu po vertikalnoj osi. Veoma su elegantni i praktični. Imaju svoj mehanizam za samopodizanje. Rolo komarnike radimo od aluminijuma I mogu biti u različitim bojama.

Fiksni komarnici

FIKSNI komarnici mogu biti plastični ili aluminijumski. Predstavljaju isti vid zaštite od insekata, ali nemaju mehanizam za spuštanje i podizanje, pa su samim tim i povoljniji od rolo komarnika.

Plise komarnici

PLISE komarnik radi po principu harmonika vrata, jer se mrežica sakuplja pod jednu stranu. Rukovanje plise komarnikom je vrlo jednostavno, otvaraju se i zatvaraju povlačenjem ručice u jednu stranu. Mrežica plise komarnika je izdržljiva, uz dobru propustljivost svetlosti i vazduha. Ram, kao i mrežica su izrađeni od kvalitetnog materijala koji su otporni na udar vetra, UV zrake, korozije i deformitete. Plise komarnike radimo od aluminijuma i oni takođe mogu biti u raznim bojama. Ovaj vid komarnika je vrlo praktičan kako za balkonska vrata, tako i za ulazna vrata.

KRILNI KOMARNIK ili tzv. AMERIKANAC

Ovaj komarnik se isključivo radi samo na ulaznim vratima. Ima svoj poseban štok i krilo, kao i svoje šarke putem kojih se otvara.

IMATE PITANJE ILI ŽELITE NAŠU PONUDU?